Ασφάλεια και Ποιότητα Γεωργικών Προϊόντων και Τροφίμων

  • Β. Αϊτσίδου, Μ. Παρταλίδου και Ό. Ιακωβίδου. Σπατάλη τροφίμων και κοινωνικό-οικολογική συνείδηση: μια διερεύνηση της επίδρασης του βαθμού αγροτικότητας.
  • Π. Τσιμήτρη, Ε. Λοΐζου, Φ. Μαντζουρίδου, Κ. Γκατζιώνης και Α. Μιχαηλίδης. Βιοοικονομία και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από υπολείμματα του αγροδιατροφικού κλάδου.
  • Δ. Τσελεμπής, Φ. Καρυπίδης, Δ. Τζίμας και Αχ. Κοντογεώργος. Παράγοντες που Καθορίζουν την Πρόθεση των Παραγωγών για Συμμετοχή σε Κοινό Εμπορικό Σήμα.
  • Σ. Τσίγκου και Σ. Κλωνάρης. Εκτίμηση της Προθυμίας Πληρωμής των καλλιεργητών για υιοθέτηση νέων τεχνολογιών: Η περίπτωση ενός καινοτόμου σκευάσματος κατά της αλατότητας.